Overslaan en naar de inhoud gaan
x
vives

Behaal een bachelordiploma vanuit het buitenland

Je bent Vlaming in de wereld en wil een bachelordiploma behalen vanuit het buitenland? Dat kan perfect bij Hogeschool VIVES. Zij bieden maar liefst 27 afstudeerrichtingen aan die je op afstand kan volgen. Voor een groot aantal vakken kan je zelfs examens van thuis uit afleggen.
 
Studie spreiden
 
Zo kan je je studie spreiden over de periode die je zelf wil. En dus per academiejaar minder dan de klassieke 60 studiepunten opnemen. We kunnen ook je vooropleiding en (werk)ervaring in aanmerking nemen om vrijstellingen toe te kennen. Iedere student krijgt m.a.w. een traject op maat.
 
Zelfstudie staat uiteraard centraal maar je kan beroep doen op kwaliteitsvol digitaal studiemateriaal en digitale begeleiding. Op het digitaal leerplatform vind je o.a. aangepast cursusmateriaal voor studeren op afstand, powerpoint-presentaties, instructiefilmpjes, discussiefora, oefeningen, vakinfo …

Flexibele examens
 
Dat leerplatform is 24/24u beschikbaar zodat je eender wanneer taken kan indienen, je inschrijven voor examens, oefeningen maken … Er staat ook een heel team voor je klaar, bereikbaar via mail, telefoon of Skype. In een aantal opleidingen zijn er wel, weliswaar een beperkt aantal, contactmomenten.
 
Je kiest ook grotendeels zelf wanneer je examens aflegt. Voor een groot aantal vakken kan je examens afleggen vanop afstand, bvb. van thuis uit. Of ben je af en toe in België, dan kan je de examens bundelen en afleggen in ons examencentrum in Kortrijk. Daar kan je één week per maand, van maandag t.e.m. zaterdag en dit overdag en ’s avonds, examen komen afleggen.
 
Volwaardig bachelordiploma
 
Als je een opleiding via onderwijs op afstand tot een goed einde brengt, heb je een volwaardig bachelordiploma in handen. Het grote verschil is dat de cursussen zijn aangepast aan de behoeften van jou als afstandsstudent. En dat je zelf kiest waar en wanneer je studeert én examens aflegt.


Wil je meer info, surf dan naar www.vivesopafstand.be