Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Leerkracht basisonderwijs (1ste, 2de en 3de leerjaar)

Voor onze basisschool in de Dominicaanse Republiek (Mao) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en avontuurlijke leerkracht die Engels en Wetenschappen kan geven aan onze leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar. Doordat we max 15 kinderen per klas hebben, heb je ook tijd om in te spelen op de individuele noden van de kinderen. Je inspireert je Dominicaanse collega's en samen tillen jullie het onderwijs naar een hoger niveau. Je kan zelfstandig werken en neemt de leiding in het formuleren van aanbevelingen die het onderwijs ten goede komen. We verwachten dat je alle vakken in het Engels geeft, dus we gaan uit van een zeer goed niveau van Engels.

Profiel

Een eerste ervaring in het basisonderwijs is een absolute must. Ervaring in het basisonderwijs in het buitenland of een internationale school is een pluspunt. Heb je ook nog ervaring met reizen, andere culturen en talen, dan ben jij misschien onze kandidaat?

Aanbod

We bieden je een mooi startersloon aan aangevuld met gratis huisvesting (gedeeld 3-kamerappartement met airco) Je vliegtickets bij aanvang en afloop van het contract nemen wij voor onze rekening.

Plaats tewerkstelling

FRESH FRUIT 
Calle Independencia 25 DO-61000 MAO 

Solliciteren?

sarah.v@freshfruit.com.do

Dominicaanse Republiek