Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Stage - Flanders Investment en Trade in Milaan

Het kantoor van Flanders Investment en Trade in Milaan helpt Vlaamse ondernemers succesvol te exporteren naar de economisch sterke regio Noord-Italië en de republiek San Marino, en trekt directe buitenlandse investeringen naar Vlaanderen aan.

Bij het nastreven van deze doelen komt een heel brede waaier aan concrete taken kijken. Er wordt dagelijks in meerdere talen gewerkt, zowel schriftelijk als mondeling, met name Italiaans, Nederlands en Engels, dus de kennis van deze talen is een een pluspunt.

Taken zijn veelvuldig,, interessant en variërend en omvatten het opstellen van marktstudies, het opstellen van verzorgde bedrijvenlijsten, het organiseren van B2B-programma’s, het schrijven van economische nieuwsitems, het uitzoeken van wetgeving of sectorinformatie, beursbezoeken, het organiseren van Trade en Invest events, en economische prospectie, etc.

in het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020 zal intensief gewerkt worden aan een uniek en prestigieus project. Over dit project kunnen wij u in dit stadium om redenen van vertrouwelijkheid geen verdere details verlenen, maar wij verzekeren, dat het als stage-ervaring een uitzonderlijke meerwaarde kan bieden.

Studenten die een bijzonder boeiende praktijkervaring wensen op te doen in een internationale werkomgeving in één van de leukste buurten van Milaan, worden verzocht contact op te nemen met Mevrouw Marleentje Verstreken (marleentje.verstreken@fitagency.com) en hun CV met motivatiebrief over te maken .

Het betreft een onbezoldigde stage. De stage dient deel uit te maken van een opleiding en de student dient door de instelling verzekerd te zijn. Looptijd van de stage: minimum 3 maanden - maximum 6 maanden Een vergoeding voor abonnement openbaar vervoer wordt voorzien.

Italië