buitenlandbeurs

Studie, stage of gap year in het buitenland?

Droom jij van een studie in Londen? Een stage in Australië? Een gap year in Amerika of een zomerbaantje in Spanje? Bezoek dan De BuitenlandBeurs op 26 november in Flanders Expo Gent. Meer dan 70 internationale (onderwijs)instellingen, zoals universiteiten en hogescholen zijn aanwezig om je te informeren over jouw stap naar het buitenland.

70 internationale universiteiten en werkgevers​

Een studie, stage of gap year in het buitenland is een super leuk avontuur en daarnaast goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Heb jij jouw plan om over de grens te gaan al helemaal uitgestippeld? Of heb je nog geen idee?

Laat je informeren en inspireren door ruim 70 deelnemers van over de hele wereld. Zij kunnen jou perfect adviseren als het gaat om een gap year, stage of studie in het buitenland. Bekijk  de deelnemerslijst en kom alvast op ideeën.

Bekijk de deelnemerslijst: https://www.buitenlandbeurs.be/deelnemerslijst

Twee zalen vol interessante sessies

Op de beurs vind je twee lezingenzalen met interessante sessies. Ontvang tips en tricks van studenten en professionals aan de hand van hun eigen internationale ervaringen! En je kunt daarna prima één-op-één in gesprek gaan met de ervaringsdeskundigen

Kom alles te weten over de verschillende mogelijkheden, interessante landen en praktische zaken zoals kosten en financiering.

Bekijk het programma: https://www.buitenlandbeurs.be/de-beurs/programma

Een taalreis winnen en je Engels verbeteren in Nice?

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek en win een geheel verzorgde trip van twee weken naar het prachtige Nice (inclusief vlucht, verblijf en activiteiten).

De BuitenlandBeurs is op zondag 26 november geopend van 10:00 tot 16:00 uur in Flanders Expo Gent.

Wil je alvast meer informatie? Kijk dan eens op de website.

 

Meld je nu aan voor je gratis e-ticket!

https://www.buitenlandbeurs.be/de-beurs/gratis-inschrijven