Vlamingen in  
Zuid Afrika Gauteng
Lieve Jacxsens

Geboren in Oostende . Afgestuurd in Gent met een Masters in de Rechten. Waarschijnlijk door de invloed van het dichbij zee wonen nog een masters in Maritieme Wetenschappen gedaan.In 1991 als gezin de grote stap gezet om op  avontuur te gaan wat ons naar landen als Nigeria,India, China en nu Zuid Afrika heeft gebracht. Getrouwd met een schat van een man ,Marc Vanoverbeke en trotse moeder van 2 zonen: Ward en Karel

  Lieve Jacxsens   

 Vlamingen in de Wereld  Zuid Afrika (Gauteng) is een belangenorganisatie voor landgenoten die in het Zuid Afrika (willen) wonen, werken en verblijven. 

VIW zorgt voor de Vlaming met buitenlandse plannen, biedt informatie en stimuleert de onderlinge contacten. Dit met diverse initiatieven die het leven van migrerende Vlamingen vereenvoudigen en rijker maken; zoals hulp en advies rond de administratieve rompslomp bij verhuizing, de vlotte afhandeling van dossiers rond pensioen of sociale zekerheid, fiscaliteit, onderwijs,… VIW adviseert, geeft kleine tips en belangrijke informatie.

Wie meer info wil mag mij altijd kontakteren.

groeten 

Lieve Jacxsens

Nieuws uit 
Evenementen uit