VIW op infomarkt

VIW neemt deel aan Project Go International van de KU Leuven

Op 27 oktober stond Vlamingen in de Wereld op de infomarkt van Project Go International. Hier konden studenten zich informeren over hun studie-, stage- en werkmogelijkheden in het buitenland.

De ene student heeft vage dromen om naar het buitenland te vertrekken voor een studie, de andere staat al in het sollicitatiestadium voor een job in Qatar. Tijdens de infosessies, workshops en op de infomarkt was op 27 oktober voor elke student met buitenlandplannen wat wils. Een mooie gelegenheid voor onze stichting om de voordelen van ons wereldwijd netwerk en persoonlijke service in de verf zetten.

Populair, ook onder studenten, blijven landen als Canada, de VS, Nieuw-Zeeland en Australië. Wij waren dan ook bijzonder opgetogen deze studenten te kunnen doorverwijzen naar onze specifieke infomiddag op 11 december.

Ook andere organisaties, zoals GoStrange (studie-, stage-, en werkmogelijkheden), WEP (educatieve en culturele programma's) en EURES (werken in Europa) stonden paraat om al die buitenlanddromen te ondersteunen.

Het volledige programma met standhouders en hun expertise vind je op de website van de KU Leuven.