Overslaan en naar de inhoud gaan
x
Zomerkamp
Gent

VIW-taalkamp Nederlands

Programma

Taalworkshops: je werkt in kleine groepjes, gebaseerd op je taalniveau, rond thema’s zoals dieren, het weer, wie ben ik, … De workshops zijn op een leuke interactieve manier ontworpen zodat je zelfs niet merkt dat je Nederlands aan het oefenen bent.

Creatieve workshops: knutselen, video’s maken, …

Sport en spel: zowel op locatie als bezoek aan de Blaarmeersen.

Zingen: samen oefenen we liedjes in het Nederlands.

Nog nooit Nederlands gehad op school? Geen probleem! Je zal zeker niet de enige zijn. Op dit kamp helpt iedereen elkaar. We zijn van het principe dat je beter probeert te spreken en fouten maakt dan dat je niets zegt. Onze begeleiders spreken uitsluitend Nederlands, maar zoals je zal merken is dat geen probleem! Je kan altijd uitleg vragen aan de kampmanager.

Locatie: Nieuwen Bosch is een groen eilandje in het centrum van Gent. De deelnemers logeren er in alle rust en toch vlakbij het bruisende stadsleven van de Arteveldestad, die internationaal bekend staat voor haar rijke verleden en culturele bezienswaardigheden. Het mooie domein beschikt over sportvelden (basketbal, tennis, volleybal) en twee gymzalen. De deelnemers logeren in individuele kamers.

Datum: 31 juli - 4 augustus 2023

Prijs: € 550 

Leeftijd: 8-13 jaar

Bekijk hier enkele foto's van de vorige editie: https://photos.app.goo.gl/1ALNrbAFxGwnALS79

 

Inschrijven

 

Om uw inschrijving te bevestigen, wordt een voorschot van € 200 gevraagd. De betalingsdetails krijgt u in een bevestigingsemail toegestuurd.

COVID-garantie: Indien de inschrijving geannuleerd moet worden wegens reisbeperkingen (zoals bepaald op de website van de FOD Buitenlandse Zaken), wordt het inschrijfbedrag volledig terugbetaald.