Overslaan en naar de inhoud gaan
x
Zapptax

Zapptax maakt taxfree shoppen gemakkelijk: btw terugkrijgen na je reis wordt nog eenvoudiger!

ZappTax is een app die belastingvrij winkelen voor internationale reizigers in België, Frankrijk en Spanje nog gemakkelijker maakt! Nu nog interessanter: met de laatste update is er een nieuwe functie bijgekomen: het sponsorprogramma.

Wat is taxfree shoppen?

Voor wie het concept van taxfree shoppen nog niet kent, volgt hier een korte uitleg. Wanneer u aankopen doet in België, kunt u een deel van de betaalde btw (belasting over de toegevoegde waarde) op deze artikelen terugvragen, op voorwaarde dat u niet op Europees grondgebied woont. Dit is een geweldige tip om geld te besparen op uw aankopen in het buitenland!

Waarom ZappTax gebruiken?

De app is uw bondgenoot voor een probleemloze btw-teruggave. ZappTax maakt het btw-teruggaveproces zeer eenvoudig, door u een terugbetaling direct vanaf uw smartphone te laten aanvragen. Zeg vaarwel tegen de lange wachtrijen bij de terugbetalingsloketten! Met ZappTax kunt u uw terugbetalingsverzoeken indienen met een paar klikken, waar u ook bent.

Het ZappTax-sponsorprogramma: Hoe werkt het?

De nieuwste innovatie is het sponsorprogramma. Met dit programma kunt u exclusieve beloningen verdienen door simpelweg vrienden uit te nodigen om lid te worden van ZappTax.

Hier is hoe het werkt:

  • Nodig uw vrienden uit: deel uw unieke sponsorcode met vrienden en familie.
  • Ze registreren zich en maken een account: wanneer ze zich registreren op de ZappTax-app en hun eerste terugbetalingsaanvraag indienen, ontvangt u een bonus van € 20 als beloning.
  • Ze profiteren ook: als bonus krijgen uw vrienden ook een bonus van € 5 op hun eerste terugbetalingsaanvraag.

Waarom deelnemen aan het sponsorprogramma? Niet alleen helpt u uw vrienden te besparen op hun aankopen, u wordt ook beloond voor uw vrijgevigheid. Hoe meer u deelt, hoe meer u bespaart!

Dus, waarom wachten? Nodig uw vrienden nu uit om lid te worden van ZappTax en begin te profiteren van de voordelen van ons sponsorprogramma.

Download ZappTax nu en maak van uw reizen een verrijkende ervaring!

 

Zapptax

Auteur:
Zapptax