Overslaan en naar de inhoud gaan
x
d-teach

Interactief online leren op maat. Waar en wanneer u maar wil

We stellen ons graag even aan u voor. d-teach online school ivzw is de eerste online school in België en werd in 2012 opgericht via student-ondernemerschap aan de Universiteit Gent. Sinds eind 2020 is de school actief als internationale vzw. Ons bestuursteam bestaat uit Lieselot Declercq, Annabel Declercq en Koen Verlaeckt.

Plant u een langdurig verblijf in het buitenland om professionele of privé redenen ? Verblijft u in het buitenland en wil u graag voeling houden met ons land ? Of bereidt u zich voor op een terugkeer naar België na een lange buitenlandse afwezigheid ? Onze school is graag uw reisgezel voor, tijdens en na een periode buiten onze landsgrenzen. Als brugorganisatie tussen België en het buitenland met een uitgesproken maatschappelijk doel presenteren wij u een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande online lessen, die individueel of in kleine groepjes worden gegeven. Op die manier dragen wij ons steentje bij tot de VN-duurzaamheidsdoelstellingen rond toegankelijk onderwijs en levenslang leren.

Wij richten ons op kinderen, jongeren en volwassenen. Onze lessen worden verzorgd door een interdisciplinair team van leerkrachten lager en secundair onderwijs, spraaktherapeuten, psychologen en pedagogen. Omdat al onze lessen interactief online zijn georganiseerd, ontstaat er een vruchtbare wisselwerking tussen leerkracht en leerling. Onze online aanpak laat ook toe om los van plaats en tijdszone de lessen op uw ritme en in functie van uw agenda in te plannen.

Kwaliteit van onze dienstverlening is een sleutelbegrip. Wij hanteren een pedagogisch model dat voortdurend wordt verfijnd op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Wij werken daarvoor samen met universiteiten in binnen- en buitenland. Individueel maatwerk is ons handelsmerk. Tot grote tevredenheid van onze klanten in meer dan 50 landen.

Aarzel niet om kennis te maken met onze school en vraag vrijblijvend een gratis proefles aan via https://www.d-teachschool.com/try-out-les/ of stel uw vraag via school@d-teach.com

Op 23 augustus 2022 organiseert Vlamingen in de Wereld een webinar in samenwerking met d-teach.

Meer info en inschrijven

 

 

Ontdek hier enkele getuigenissen:

Getuigenissen

Auteur:
Lieselot Declercq